Nimród jurta

Nimród a föld első királya, az első államalapító. Megküzd és győzedelmeskedik a Földön kívüli támadásokkal szemben is. Misztikai fölényével, Isteni apostol minőségével hatástalanítja a támadó eszközöket. Ellenségei ezután a Föld első Istenének ismerik el. Nimród királyunk Noé dédunokájaként Hunor és Magor atyja. Emese álmában ősei, forrása a Hun és Magyar nemzetiségű népeknek. Így a Magyarok és Hunok ősapja. Nimródkirály, a Geszta szerint évezredekkel az özönvíz előtt élt és Szkítiában uralkodott. Felesége Enéh, nőstényszarvas. (Ünő = Enéh szavunkban is ott van az Ünő, mint NŐ.)

Anonymus a Gesztában azt írja, hogy a Turul Nemzetség (Álmos és Árpád) egyik őse Atila király a Hun birodalom ura. Atila király és maga Árpád is Nimródtól származtatta magát. Tehát az egész Turul Nemzetség őse Nimród. Nevezik még Ménrótnak, Nimrudnak és Mén Marótnak is. Sineár földje a sumérok földje volt, és ez a mai Dél-Irak területe. A mi Gesztánk egy olyan királyt nevez meg ősapánknak és a Turul Nemzetség (Árpád ház) ősének, aki Sineárban, vagyis Sumérban uralkodik. A sumér-magyar rokonágra ez bizonyíték! Baubilan  pedig Babilonnal egyenlő. Babilon Sumér fővárosa, ami Dél-Irakban található.

Nimród király teremtette meg a számok tudományát, az ásványok tudományát, és a csillagokba írt sors olvasásának művészetét. Számok tudománya – numerológia. Ásványok és fémek tudománya – alkímia. Csillagokba írt sors – asztrológia. Nimród hatalmas spirituális mágus, hasonlóan Hermesz Triszmegisztoszthoz. Csak a magyar nép  az az  egész világon, amelyik egyedül, egyenesági ősapjaként tudja levezetni önmagát és királyait Nimródtól. Gyakorlatilag a magyarok vérében csörgedezik az ezotéria megalapítójának összes génje.

(Forrás: Anonymus: Geszta Hungaricum)

Felszentelve anno 2018.

Foglalj időpontot.